7. ארוחת בוקר לשבת
יום מנוחה... כמה אנחנו רוצים להתענג במיטה... ובו בזמן – זה היום היחידי שבו אתם יכולים לפנק את עצמכם במנות אהובות, שלהכנתן יכול לקחת לכם קצת יותר זמן מאשר ביום עבודה.
חזה עוף, אפוי עם פטריות שמפיניון ותפוז
מצרכים:
2 חזה עוף
1 תפוז
200 גרם פטריות שמפיניון טריות או 1 צנצנת פטריות משומרות
100 גרם גבינה צהובה
מלח
אופן ההכנה:
לחלק את חזות העוף לשני חלקים – יוצרו 4 חתיכות פילה. לטגן את הפילה על מחבת חמה במשך 2 דקות מכל צד. לטגן את הפטריות החתוכות. לקלף את התפוז ולהפריד פלחים. לחתוך את הגבינה לרצועות דקות.
להניח בתבנית אפיה משומנת את חזות העוף.
להניח מעל את הפטריות והתפוז, להמליח, לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות עד שהמנה מוכנה.