אנשים השייכים לקבוצה הזאת משתדלים לצרוך פחמימות בכל צורה והם מעדיפים לחם או מוצרי קמח אחרים כמו איטריות מאשר מנות בשריות.

המלצות: במקרה כזה מומלץ לצרוך פחמימות מורכבות שניתן למצוא בלחם, ספגטי, אורז, שעועית ועדשים. יש לאכול מנות קטנות בכל 3-4 שעות.

דייסות, אורז או ספגטי, ניתן לתבל ברוטב סויה או רוטב עגבניות, שמן זית וירקות. מהלחם אפשר להכין פרוסות עם גבינה בעלת 5 אחוזי שומן, טחינה, חומוס, חצילים על האש, פסטרמה, טונה וסלומון מעושן. יחד עם זאת לא מומלץ לשכוח את העוף, הדגים והבשר אשר מהווים מקור לויטמיןB12.

יש לאכול סוגי מזון אלה לא פחות משלוש פעמים בשבוע.


המכורים למתוק

אנשים כאלה לא מתייחסים לשום דבר חוץ מממתקים. עוגות, עוגיות, שוקולד, ביסקוויטים - זה המזון האהוב והמועדף עליהם.

המלצות: לשמירה על הבריאות, עדיף להחליף את הסוכר במזון המכיל פחמימות מורכבות. באופן זה ניתן להעלות את רמת הסרטונין, מה שישפר את התחושה הכללית ויפחית את רמת הרעב וכתוצאה מכך - את הרצון למתוק.

ייקח יומיים-שלושה לשכנע את הגוף לא לרצות יותר לצרוך ממתקים. כדי להימנע מפיתויים, עדיף לא להחזיק בבית ממתקים בכלל.


אין כמו גלידה

שוקולד, וניל, ריבת חלב - הטעם אינו חשוב, העיקר שתהיה מתוקה וקרה.

המלצות: יש לגוון את הארוחות שאוכלים במהלך היום ולהקציב זמן לגלידה: פעם אחת ביום, פעם ביומיים או בשבוע. יש לזכור כי מנת גלידה אחת מחליפה ארוחה שלמה, והבא נודה -  זה לעולם לא נגמר רק בגלידה.

אך יש לציין כי לגלידה גם תכונות בריאות, כיוון שהיא מכילה סידן. עדיף לאכול גלידה ללא תוספות - אגוזים, שוקולד וכדומה.
עמודים:
<<
>>
הוסיפו תגובה
תגובות לכתבה
1 דיאטה
ויקי   11/8/2009





בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.