כדאי מאוד בכל ארוחת בוקר לאכול קוואקר – שיבולת שועל . אפשר לאכול בתור דייסה עם חלב סויה ולצרף בננה או פירות אחרים. בסיבים ישנו מרכיב שנקרא בטא גלוקן שסופח שומנים ומוריד את החשק לנשנושים במהלך היום. הקוואקר מלא בוויטמינים ומינראלים. במיוחד מקבוצת B שטובים למערכת העצבים.

כל מזון צמחי הוא מקור לסיבים. ניתן בקלות להגדיל את כמות הסיבים במזון על ידי הגדלת כמות הפירות והירקות הטריים בתפריט היומי. הפירות שמכילים כמות גדולה של סיבים הם תות שדה, תאנים, גויאבות, אגסים, אפרסקים וכן הקליפה הלבנה שעוטפת את התפוז.

הירקות שמכילים כמות גדולה של סיבים הם ברוקולי, גזר, חסה, כרוב, כרוב ניצנים, תרד ודלעת. כמו כן נמצא כמות גדולה של סיבים בחומוס, בשעועית, בעדשים, באפונה ובקטניות אחרות.

מזון מסוג זה הוא ממלא, נותן תחושת שובע, מוריד את הצורך בנשנוש, מוריד רמות כולסטרול בגוף, משפר יציאות ותפקוד מערכת העיכול ומלא בוויטמינים ומינראלים.

תזונה מסוג זה מהווה דיאטה מצוינת שתסייע בכל תהליך הרזייה.

עמודים:
<<
>>
הוסיפו תגובה
תגובות לכתבה
1 מזון משביע
שלומית   10/26/2009





בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.