מתכונים

עוגת סולת





מצרכים

1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח
1 וחצי כוס סולת
2 אבקת אפייה
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים טרי
3/4 כוס שמן
6 ביצים

אופן ההכנה

לערבב בקערה את כל החומרים היבשים. להוסיף את כל השאר. לערבב הכל לעיסה אחידה. לצקת לתבנית בינונית, משומנת מעט.לאפות בחום של 170 מעלות במשך כ – 40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
בינתיים, לבשל את הסירופ. 1 ורבע כוס סוכר, 1 כוס מים.
להביא לרתיחה בסיר קטן. להנמיך את האש, ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך כ – 20 דקות.

להוציא את העוגה מהתנור, לקחת קיסם ולנעוץ אותו בעוגה במקומות שונים ( ליצור מקום חלחול לסירופ ). לצקת את הסירופ על כל העוגה בעודה חמה, בעזרת כף.

לפזר קוקוס מלמעלה.

להמתין כרבע שעה לספיגת הסירופ לפני פריסת העוגה.

בתאבון!







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.