מתכונים

רצועות חזה עוף עם פטריות ותפוחי אדמה קריספיים





מצרכים ל 4 מנות:

לבשר:
375 גרם חזה עוף
מלח
פלפל שחור
2 כפיות קמח
1 בצל
200 גרם פטריות שמפיניון
50 גרם שמן זית
150 מ"ל יין לבן יבש
200 גרם שמנת לבישול
מעט רוזמרין

לתפוחי האדמה:
1 ק"ג תפוחי אדמה
מלח
50 גרם מרגרינה


אופן ההכנה:

בשר:
לשטוף את חזה העוף, לייבש ולחתוך לרצועות דקות, לתבל במלח ובפלפל, להוסיף קמח. לקצוץ את הבצל ואת הפטריות.

לחמם את השמן במחבט ולטגן תוך כדי ערבוב את הבשר. להוציא את הבשר מהמחבט.

לטגן קלות את הבצל ואת הפטריות במחבט ולהוסיף את היין. לבשל עד לרתיחה. להוסיף את השמנת.

לתבל את הרוטב בפלפל ומלח ולהוסיף את הרוזמרין. להוסיף את הבשר (יחד עם הנוזלים) ולבשל על אש נמוכה, מבלי להביא לרתיחה.

* אם משתמשים בבשר קפוא, אין לתבל אותו במלח ופלפל לפני הטיגון. המלח מוציא את הנוזלים מהבשר והוא הופך ליבש.


תפוחי האדמה:
לקלף  ולבשל את תפוחי האדמה. לצנן ולגרד בפומפיה, לתבל במלח. להשטיח את תערובת תפוחי האדמה במחבט ולטדן קלות משני הצדדים.

להגיש על צלחת הגשה פרוסה מתפוחי האדמה המטוגנים עם הבשר.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.