מתכונים
פאי עם אגוזי מלך
מצרכים ל 12 מנות:
320 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
1 שקית אבקת אפייה
1 ביצה
140 גרם סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
200 גרם מרגרינה
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה:
לערבב 200 גרם קמח, קורנפלור ואבקת אפיה. להוסיף ביצה, 60 גרם סוכר, קליפת לימון ו 125 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות. לערבל עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
להכין משני שליש מהבצק תחתית עגולה ולהצמיד לתבנית פאי עגולה. מהבצק הנותר להכין "נקניקיה", להניח בתוך התבנית מסביב לתחתית העוגה.
להניח את אגוזי המלך מעל הבצק. לערבב את שארית המרגרינה, קמח, סוכר וקינמון ולקצוץ בעזרת הסכין. לפזר מעל העוגה ולאפות בתנור במשך 25-30 דקות ב 180 מעלות חום.