מתכונים
מתכונים בסטיילר: גולש דג
מצרכים:
1 קילו דג
1 כוס ירק קצוץ (שמיר, פטרוזיליה, כוסברה, עירית, וכו')
2 בצלים
2 שיני שום
60 גרם רסק עגבניות
פלפל אדום, מיץ ו3-4 פלחי לימון, מלח
אופן הכנה:
לנקות את הדג, להסיר עצמות, לחתוך לחתיכות, להוסיף מיץ לימון, מלח ופלפל אדום.
חצי מהכמות ירק קצוץ, בצל קצוץ, שום כתוש, פלפל אדום ולימון לטגן בשמן על אש חזקה יחסית. להוסיף רסק עגבניות, לערבב ולהוסיף דג קצוץ. לטגן על אש קטנה.
יש להוסיף ירק לפני הגשה.