מתכונים

סלט תרד





מצרכים:

2-3 שיני שום
2 כפיות חרדל
2 כפות שמן זית
125 גרם חמאה מומסת
1/2 בגט
200 גרם אגוזי מלך
300 גרם עלי תרד
מלח, פלפל שחור


אופן ההכנה:

לערבב ביחד את השום עם החרדל ושמן הזית, להעביר לצנצנת ולשים במקרר. לחמם תנור ל 170 מעלות. לחתוך לרצועות דקות את הבגט ולמרוח בחמאה. להעביר את חתיכות הבגט לתנור ולאפות 8-10 דקות עד להזהבה.

לאפות בתבנית נפרדת את האגוזים עד לקבלת גוון זהוב. לתבל במלח ופלפל את הרוטב ולערבב היטב. להעביר את התרד לקערה גדולה, להוסיף את האגוזים, לתבל ברוטב, להוסיף את חתיכות הבגט ולערבב בעדינות.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.