מתכונים

שטרודל תפוחים






מצרכים ל 16 מנות:

לבצק:

250 גרם קמח
1 קורט מלח
1 חלמון
2 כפות שמן חמניות

למלית:

1.5 ק"ג תפוחי עץ
3 כפות מיץ לימון
2 שקיות סוכר וניל
75 גרם צימוקים
50 גרם שקדים קצוצים
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה
1 חלבון
2-3 כפות שיבולת שועל
0.5 כפית קינמון טחון
1 כף אבקת סוכר


אופן ההכנה:

1. לעשות ערימה מהקמח, לעשות בערימה שקע, להוסיף את המלח, חלמון, שמן, 125 מ"ל מים פושרים ולהכין בצק. להכין מהבצק כדור, לשמן, להניח על צלחת, לכסות בקערה אטומה ולהשאיר ל 30 דקות.

2. לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לקוביות ולערבב עם מיץ הלימון. להוסיף סוכר וניל, צימוקים ושקדים. לערבב את הגבינה עם הביצה, החלבון ושיבולת השועל.

3. לטפוח על הבצק עד לקבלת ברק. לשטח דק עד כדי שניתן יהיה לראות את הציור של הבצק. למרוח את תערובת הגבינה על הבצק, לפזר את הקינמון ולאחר מכן את תפוחי העץ. להעביר לתבנית משומנת ולאפות 40-50 דקות ב 200 מעלות.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.