מתכונים
בשר בקר עם אטריות וגזר
מצרכים למנה:
100 גרם אטריות
מלח
100 גרם גזר
עלה רוזמרין
1 כף שמן זית
1 צלע בקר על עצם
1 כפית מרגרינה
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. לבשל את האטריות לפי הוראות ההכנה המצוינות על גבי האריזה. לקלף ולהכין רצועות מהגזר בעזרת קולפן הירקות. מספר דקות לפני שהאטריות מוכנות יש להוסיף לסיר את הגזר ולערבב. לסנן ולשטוף במים קרים.
2. לשטוף ולייבש את הבשר. לחמם שמן זית במחבט, להוסיף את הרוזמרין ולטגן את הבשר משני הצדדים (3 דקות מכל צד). לתבל במלח ופלפל.
3. להמיס את המרגרינה במחבט, להניח את האטריות במחבט, לערבב. לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם. להגיש יחד עם הבשר.