מתכונים

פיצה מתפוחי אדמה





מצרכים ל 4 מנות:

300 גרם גזר
1 בצל לבן
500 גרם תפוחי אדמה
3 ביצים
1 כף קמח
מיונז
מלח
2 עגבניות
1 גמבה צהובה
100 גרם גבינה צהובה
8 זיתים
רוזמרין


אופן ההכנה:

 לשטוף ולקלף את הגזר,תפוחי האדמה ואת הבצל. לקצוץ דק את הבצל, לגרד בפומפיה את תפוחי האדמה ואת הגזר. לערבב הכל עם הביצים ועם הקמח, להוסיף את המיונז והמלח ולערבב שוב.

לשמן תבנית אפייה נשלפת בקוטר 26 ס"מ ולהניח את התערובת על התחתית, לישר. לאפות בתנור שחומם מראש ל 225 מעלות במשך 20 דקות. לשטוף את העגבניות ולחתוך לעיגולים. לשטוף את הגמבה ולהוציא את הגלעינים , לחתוך לעיגולים. לקרוע את הגבינה לחתיכות קטנות. לפזר את העגבניות, הגמבה,הגבינה ואת הזיתים. לתבל ברוזמרין ולאפות במשך 10 דקות נוספות. להגיש ישר מהתנור כשהפיצה חמה.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.