מתכונים

מאפה מתפוחי אדמה עם בשר





מצרכים ל 8 מנות:

150 גרם תפוחי אדמה
150 גרם קמח
80 גרם  חמאה
2 בצלים בינוניים
3 פלפלים מתוקים צבעוניים
4 כפות שמן זית
500 גרם בשר טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
3 ביצים
150 מ"ל שמנת מתוקה
150 מ"ל חלב
2 כפות קטשופ


אופן ההכנה:

לקלף את תפוחי האדמה, לשטוף, לחתוך לקוביות ולבשל במים מלוחים עד שהם יתרככו לגמרי. לשפוך את המים, למעוך את תפוחי האדמה. להוסיף חמאה, קמח ומלח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

לטגן את הפלפל המתוק עם הבצל בשמן זית ולשים בקערה. בשאריות השמן לטגן את הבשר, לתבל בפלפל שחור, מלח, פפריקה ולערבב עם הירקות.

להקציף את הביצים. לערבב את השמנת המתוקה עם החלב, להוסיף את הקטשופ ולהוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב. לתבל במלח ופלפל ולהוסיף את הרוטב מהביצים והחלב.

להניח בתבנית אפייה עגולה את פירה תפוחי האדמה, לסדר מעל את הירקות ואז להניח את הבשר. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ 40 דקות.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.