מתכונים
סלט מטוגן
מצרכים:
4 גזר קצוץ דק
1 בצל קצוץ דק
1 עגבנייה קצוצה דק
1 כף שמן זית
1 מיכל שמנת חמוצה
פלפל ומלח לתיבול
אופן ההכנה:
לחמם את השמן במחבט.להוסיף את הגזר ולטגן על אש קטנה כ 20 דקות.
להוסיף את הבצל ולטגן על אש בינונית. להוסיף את העגבנייה ולטגן במשך כ- 5 דקות נוספות על אש גבוהה.
לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם. לשפוך את השמנת לתוך המחבט ולכבות את האש. להעביר את התכולה לתוך קערה ולערבב.
לקרר ולהגיש עם לחם טרי או בגט.