מתכונים

תפוחי אדמה אפויים עם פטריות





מצרכים ל 6 מנות:

1 ק"ג תפוחי אדמה
500 גרם פטריות שמפיניון
200 גרם בצל יבש
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 מ"ל שמן קנולה
פלפל שחור
מלח
1 ראש פטרוזיליה


אופן ההכנה:

לחתוך את הפטריות לרצועות ולטגן בשמן. לקצוץ את הבצל ולטגן יחד עם הפטריות.

לשטוף את תפוחי האדמה היטב ולייבש. לעטוף בנייר כסף ולאפות בתנור כ 30 דקות ב 180 מעלות חום. להוציא את תפוחי האדמה מנייר הכסף. לחצות את תפוחי האדמה לאורך ולהוציא בעזרת כף את החלק האמצעי הרך על מנת שיתקבלו "סירות". לערבב את פנים תפוחי האדמה יחד עם הפטריות והבצל. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

להניח את העיסה בתפוחי האדמה החצויים, לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות 15 דקות עד שהגביה תימס. לפני ההגשה יש לקשט בפטרוזיליה קצוצה.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.