מתכונים

קנטאקי צ'יקן





מרכיבים:
כנפי עוף
קמח תירס
ביצים
רוטב סויה
מלח, פלפל
קרוטונים
30 גר' יין אדום יבש
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1 ק"ג של כנפי עוף (שטופים מראש) מייבשים בעזרת מפית, ממליחים ומפלפלים, משרים ביין אדום ורוטב סויה (50 גר' רוטב סויה + 30 גר' יין).

כעבור חצי שעה מוסיפים 50 גרם קמח תירס ומערבבים היטב את הכנפיים על מנת שהקמח יתערבב עם הרוטב. התערובת אמורה לקבל מרקם של שמנת.

מחממים את השמן (200 גר') במחבט עמוק. טובלים כל כנף בקרוטונים הקצוצים ומטגנים.
ניתן להגיש עם רוטב עגבניות או קטשופ.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.