מתכונים

מתכונים: מרק קרם פטריות בשמנת





חומרים:

40 גרם פטריות יער שחורות מיבשות

70 גרם חמאה

2 בצלים, קצוצים דק

700 גרם פטריות שמפיניון טריות, פרוסות

3 כפות קמח

מלח ופלפל לבן

8 כוסות מרק ירקות צח

1 מיכל שמנת לקצפת

להגשה:

עירית קצוצה

1. שמים בקערה את הפטריות המיובשות, מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי ושורים שעה. מסננים, שוטפים היטב וסוחטים.
2. ממיסים בסיר כבד את החמאה ומטגנים את הבצלים עד שיתרככו ויקבלו גוון ורדרד.
3. מוסיפים את פטריות השמפיניון והפטריות המיובשות ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הקמח, ומטגנים 2 דקות נוספות. מתבלים במלח ובפלפל לבן.
4. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים כחצי שעה נוספת על אש נמוכה.
5. לפני ההגשה, מביאים את המרק לרתיחה, מוסיפים את השמנת ומבשלים כ- 2 דקות. זורים עירית קצוצה ומגישים.

 

 

תגיות: מתכונים,מרקים,אוכל ומתכונים,מתכון מרק








בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.