מתכונים

כבד עוף עטוף בחזה אווז מעושן ברוטב רוזמרין ( 6 מנות)





חומרים:

לרוטב רוזמרין:

50 גרם מרגרינה בטעם חמאה

2 שיני שום, קצוצות

3 בצלים ירוקים - החלק הלבן בלבד, קצוצים

2 גבעולי רוזמרין טרי - העלים בלבד

פלפל שחור, טחון טרי

2\1 כוס יין לבן יבש

4\1 כוס חומץ בן-יין לבן

3 כפות שמנת צמחית

150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, חתוכה לקוביות ומרוככת

מלח

2\1 כפית מיץ לימון

18 כבדי עוף טריים גדולים, צלויים מטעמי כשרות

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

קמח לציפוי

100 גרם מרגרינה בטעם חמאה

4 כפות שמן

18 פרוסות חזה אווז מעושן

לעיטור:

עירית קצוצה


1. להכנת רוטב חמאת רוזמרין: ממיסים בסיר קטן 50 גרם מרגרינה, מוסיפים את השום, הבצל, הרוזמרין ופלפל שחור ומטגנים דקה.
2. מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לשתי כפות. מסירים מהאש, מוסיפים את השמנת ובוחשים.
3. מחזירים את הסיר לאש נמוכה ביותר, מוסיפים את קוביות המרגרינה המרוככת לאט ובהדרגה, תוך טריפה רצופה, עד שכל המרגרינה נבלעת.
4. מוסיפים את המלח ומיץ לימון. שומרים במקרר.
5. להכנת הכבדים: מתבלים את הכבדים במלח ובפלפל שחור, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
6. מחממים במחבט כבדה את המרגרינה והשמן עד שיבעבעו, מוסיפים את הכבדים ומטגנים קלות, עד שישחימו משני הצדדים.
7. עוטפים כל כבד בפרוסת חזה אווז ומהדקים בקיסם עץ. מטגנים שוב, עד שחזה האווז שחום ופריך.
8. מניחים בכל צלחת אישית 3 כבדי עוף ויוצקים עליהם מעט מרוטב הרוזמרין. מעטרים בעירית קצוצה ומגישים עם באגט חם ושמפניה צוננת.



תגים: מתכונים,כבד עוף,מתכון,בחזה אווז







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.