לפני שאת ניגשת לקולגה, חשוב מאוד לבוא בראש פתוח ובכוונה להקשבה מלאה הדגישי מספר פעמים בפני הקולגה כמה אתה מחזיק מהדעות שלו ומעריכה את העבודה שהוא עושה.

חשוב שתצייני שאת לומדת ממנו רבות, ולמרות שלעיתים יש לכם דעה שונה זה לא אומר שאת מזלזלת בדעותיו, אלא פשוט יש לך דעה שונה וזה מותר וזה בסדר. אל תבטלי את דבריהם של הקולגות שלך, מצאי נקודות חיוביות ונסי להבין אותו באמת.

כדאי לנסות להתבונן בעיניים בזמן שמנהלים את השיחה. בשיחה מסוג זה כל המחיצות נופלות ויוצאים לדרך חדשה. אתן ודאי יודעות שגישה זו קשה מאוד ליישום ודורשת בטחון ושקט נפשי. במידה וניסיתן שיטה ישירה זו ועדיין הקולגה לא מתפשר וממשיך להתווכח, ייתכן והחתול שעבר ביניכם היה שחור מאוד או שתנסי לחשוב שנית אולי את טועה.

כאן, כדי לשמור על שלום בית בחברה וכדי לא לתקוע מקלות בגלגלי העשייה של החברה, יש לנסות להתפייס. אפשר לומר שתשקלי שוב את העניין, להמעיט בחשיבות האירוע, להזכיר תקופות בהן עבדתם יפה יחד ולציין שוב כי גם בחברה אחת ייתכן ריבוי דעות. ישנם כאלה הדוגלים בשיטת החנופה, אך אנו לא ממליצים עליה כי היא תגרום לכן לא להרגיש טוב מבפנים.

אין הרגשה רעה יותר מאשר להחמיא למישהו שאת לא סובלת ברגע שההרגשה הפנימית לא טובה, שום דבר לא משנה, גם יחסים טובים עם הקולגה. ניתן לסכם ולומר כי יחסים בין קולגות נוטים לעיתים די קרובות להיות מסובכים ולא פשוטים. כדי לסיים סכסוך, נדרש יושר, אומץ וויתור על אגו. יש דרכים רבות לחדור לליבם של אנשים ומי שתנסה תצליח.
הוסיפו תגובה
תגובות לכתבה




בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.