הגדרת האושר של גוגו

האושר הגדול ביותר בחיים - אמונה בכך שאנחנו אהובים, שאוהבים אותנו על מי שאנחנו, ואוהבים אותנו למרות העובדה שאנחנו מי שאנחנו (ויקטור גוגו)

טרנדים באופנה

הלבן – הצבע הנצחי והרשמי לעונת הקיץ

הוא תמיד סימל עבורנו טוהר, ניקיון וקלילות, מידי עונת אביב קיץ הוא תמיד נמצא אצלנו במלתחה ובהופעות אופנה שונים. הלבן תמיד היה וכנראה תמיד יככב כצבע הרשמי של עונת האביב קיץ.

להמשך הלבן – הצבע הנצחי והרשמי לעונת הקיץ

אופנת אביב קיץ 2010 - נעליים אופנתיות

עולם האופנה כבר מזמן לא כולל רק את המובן מאליו, קרי - ביגוד עליון, שמלות מכנסים ואקססוריז. נדמה שככל שחולפות השנים הולכים ופורשים מותגי האופנה הגדולים את זרועותיהם לתחומים רבים בעולם האופנה, החל מתחום האקססוריז, ההלבשה התחתונה, התיקים, ומשקפי השמש ועד תחומים של עיצוב נעליים.

להמשך אופנת אביב קיץ 2010 - נעליים אופנתיות

צבעים של אופנת אביב- קיץ 2010

אם כבר התחלת לחשוב כיצד תיראה המלתחה שלך בקיץ הקרוב, נשמח לסייע לך במשימה הזו בשמחה. סטיילר ממשיך לעדכן ולהכיר לקוראיו את מגמות האופנה החמות ביותר.

להמשך צבעים של אופנת אביב- קיץ 2010

האקססוריז החמים של קיץ 2009

כל מי שמבינה באופנה ומכבדת את עצמה יודעת שגם אם המצב בארון הבגדים לא משהו וגם אם הבוקר שום דבר לא התלבש עלייך כמו שצריך, מספיק פריט אחד או שניים כדי לתבל את ההופעה ולתת לה שיק נכון ועדכני המציית לאופנה האחרונה ומשווה מראה מחודש שיעלה שוב את החיוך על פניה.

להמשך האקססוריז החמים של קיץ 2009

טרנדים באופנה





בניית אתרים  Credo   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.